Iz Irske v nov gym

Home sweet home! No, res je, da je vedno najlepše, ko prideš domov, ampak, če me ne bi čakala tako velika obveznost kot je otvoritev nove trening centra, bi verjetno ostal na Irskem vsaj še kakšno leto. Brez heca!

Hvala nekomu zgoraj, da so me 8 dni, ko sem poučeval na Irskem, nadomeščali tako čudoviti in delavni ljudje in dokončali začrtano v dogovorjenem roku. Sam sem dobesedno iz letališča prišel v gym, prav tako pa še zadnjo soboto pred začetkom v njemu preživel 13 ur… še malo, še en dan…

Načrti so veliki, upam da bodo ljudje začeli razumeti Kettlebell da mi bo uspelo razširiti šport tudi v Sloveniji in dase bodo tudi pri nas začeli odvijati dogotki kot sta se letos zgodila na Hrvaškem in na Irskem.

Lahko rečem, da se takoj po vstopu v gym začuti energija, ki nas bo gnala naprej v težkih trenutkih in nas vodila do novih rekordov, naj bodo to večje številke pri Girevoy Sportu, večja moč, izguba odvečnih kilogramov ali zgolj zabava.

Obratovati začnemo 4.4.2011, uradna otvoritev pa bo sredi meseca maja, 16.4. pa bo tekmovanje v disciplini “StrongSport”.

Se vidimo!

Comments are closed.

Spletna stran Kettlebell Slovenija © 2010-2017