Končno na svojem!

Pred sedaj že dolgimi 7 leti, odkar sem se začel spogledovati s treniranjem na vzhodnjaški način, ima Slovenija svojo telovadnico, ki temelji na treningih ruskega sistema s pridihom svežine iz “novega” zahoda.

Leta 2005 sem naredil prvo licenco, ki je imela nekaj povezave s Kettlebelli, leta 2006 sem začel kot kondicijski trener nogometnega kluba Svoboda prvič profesionlano širiti svoje znanje, leta 2007 sem pridobil licenco največje organizacije za Kettlebell Lifting na svetu, leta 2008 postal eden izmed njihovih najbolje rankiranih trenerjev in edini Master Coach v Evropi… Takrat smo tudi skupaj z nekaterimi fitnes entuziasti odprli Kettlebell Center. Takrat je vse kazalo, da bo tisto lokacijo zaznamovalo prav vzhodnjaško vzdušje in treningi, ki temeljijo na Girevoy Sport sistemu periodizacije. Po treh letih in pol smo ugotovili, da se naši cilji preveč razlikujejo in da oboji stagniramo v razvoju, zato sem sprejel odločitev, da poizkusim sam.

V 7 letih sem si nabral dovolj znanja (naredil sem več kot 10000 ur treningov s strankami in atleti, vsako leto vodil ali sodeloval na najmanj 4 seminarjih v tujini, 4 moji atleti so postali svetovni prvaki po WKC organizaciji, iz do sedaj največjega svetovnega prvenstva v Kettlebell Litingu so moji atleti domov prinesli 7 medalj…), da lahko mirne vesti sam nadaljujem pot, ki sem jo tudi sam začel.

IZZIV je telovadnica, kjer se stremi k popolnosti. Telesna simetrija je le ena od komponent, na kateri temelji vzhodnjaški način treniranja. Močna volja, vztrajnost, potrpežljivost in zaupanje… to je tisto, kar bo iz Vas potegnilo maksimum. Sam sistem treninga je le pogoj za uspeh, vsak posameznik pa mora razumeti, da se do popolnosti pride z leti in da potem ta popolnost traja večno!

Sprejmite tudi vi svoj IZZIV in se priključite treningom pod vodsvom trenerjev, ki imajo v zahodni Evropi status najuspešnejših tekmovalcev v športu, kjer so moč, vztrajnost, volja in disciplina na prvem mestu!

Comments are closed.

Spletna stran Kettlebell Slovenija © 2010-2017