Mednarodna tekma v Čazmi

Leto 2017 se je začelo odlično!

V soboto, 21. januarja so 4 ekipe iz Slovenije zgodaj zjutraj odpotovale na Hrvaško, v manjše mesto Čazma, kjer so domačini organizirali že tretje mednarodno Kettlebell Lifting tekmovanje. 

Kljub nekaj zapletom na začetku je bila tekma organizirana na visokem nivoju in zelo profesionalno, vse je potekalo tekoče in po urniku, dovolj je bilo sodnikov, Kettlebellov za ogrevanje, magnezija. 

Med Hrvati je potekalo prvenstvo, Slovenci pa smo sodelovali na Čazma Open tekmi, kjer se je tekmovalo v dveh disciplinah tako za fante kot tudi za dekleta. 

Dekleta so se pomerila v vaji Snatch in LongCycle z eno roko, fantje pa v disciplinah Biatlon in LongCycle. 

Iz Slovenije so se tekme udeležili štirje klubi, in sicer N1 Gym iz Škofij, Vaitapu iz Škofje Loke, GrossGym iz Grosuplja ter ŠD Kettlebells iz Ljubljane, ki je na koncu osvojil tudi skupno tretje mesto (za Hrvaškima Kluboma Šparta iz Zagreba in DŠR Bjelovar)

Padlo je kar nekaj osebnih rekordov, največji uspeh pa je uspel Toniju Tomažiču, ki je v disciplini LongCycle med profesionalci osvojil prvo mesto in s 53 ponovitvami pridobil zavidljiv naziv Master of Sports!

Čestitke vsem!

Naslednja tekma bo v Kettlebells Centru 18.2!

Se vidimo!

Comments are closed.

Spletna stran Kettlebell Slovenija © 2010-2017