Na poti v Italijo!

Italija. Milano. Mesto mode in glamurja.

Kaj za vraga bojo tam počeli atleti, ki v Kettlebell Centru v Ljubljani vsak dan dvigujejo Kettlebelle?!?

IGSF (International Girevoy Sport Federation) letos organizira Svetovno prvenstvo prav tukaj, v mestu mode. Se pravi, atleti iz SKC bodo tekmovali skupaj z nekaterimi najboljšimi “gireviki” na svetu! Kakšna bo konkurenca še ni znano, vendar, imena kot so Oleg Ilika (WCMS), Mattia Amondo (MS), Steve Cotter (CMS), Pavlos Giorgaidis (MS) , Lorna Kleidman (MS), v Kettlebell Liftingu pomenijo veliko.

Za vse naše atlete pa bo tole prvo veliko tekmovanje. Nekateri so že tekmovali, nekateri prav v Italiji, vendar na manjših mitingih. Tokrat bo organizacija na veliko višjem nivoju. Veliko več bo tudi tekmovalcev, sodniki bodo prišli iz Rusije, igrale se bodo himne.. na kratko povedano, šlo bo za res!

Dvigovanje Kettlebellov pa ni edini razlog, da gremo za 4 dni v Italijo. Skupaj z atleti iz Slovenian Kettlebell Cluba bodo na tej “dogodivšlini” tudi atleti iz Hrvaškega cluba Giryatrija, predstavnika iz Irske, tekmovalka iz Anglije, in vsi ti tekmovalci imajo skupni imenovalec: vsi imajo skupnega trenerja!

Naj predstavim vse atlete, ki potejujo zraven:

SLOVENIA:
Tajda Sobočan (c), Neža Knez, Marjanca Remžgar, Katja Baštjančič, Irena Silič, Tanja Šamec, Nejc Knez, Samo Jamnik

HRVAŠKA:
Ivana Britvec (c), Nenad Gorički, Dalibor Vičevič, Igor Špoljarič, Željka Sunjog, Ana “Igorova”

UK:
Katarina Helcmanovska (c)

IRELAND:
Mark Stapleton, Eddie Sheehan

COACH:
Gregor Sobočan

Comments are closed.

Spletna stran Kettlebell Slovenija © 2010-2017