PARIS: IUKL World Cup Series 2014 & Paris Tour Grand Prix 2014

Z Gregorjem sva se odločila, da greva en trening oddelat v Pariz.. Ja, čist res 🙂

Pripravljava se za Svetovno prvenstvo v Rusiji (24.4.14) in slediva programu treningov najinega trenerja.. Prvi test naj bi imela ravno v teh dneh, pa sva se odločila da ga narediva kar na IUKL World cup-u v Parizu, kjer je bil prisoten tudi trener, Ivan Denisov.

Petek, 31.1.2014

V petek sva z Gregorjem že zjutraj naredila zadnji aktivacijski trening, ob 15.30 pa sva že sedela na “shaking” letalu :). Ob 17.25 sva sicer tu točno pristala, a sva (zaradi zgoščenega prometa) ob sendviču in tortici čakala še nekaj več kot 2 uri na prevoz do hotela. Organizator je vsem obljubil prevoz, hotel, hrano.. in si tako očitno zadal previsok cilj…

Do 23.45 nismo vedeli kdo bo s kom v sobi, zato smo se razporedili kar sami.. No, midva sva se 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sobota, 1.2.2014

Takoj zjutraj v trgovino po zajtrk za šampiona 🙂

Precej logično sva kupila francoski rogljiček, francosko štručko, francoske banane :).. No, nekaj naj bi ostalo za čez dan, pa ni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Počasi sva šla na vago, “debela” kot še nikoli :).. Grega v kategoriji +85kg, jst -63kg (nism se še tok zredila, ta je bla najnižja :P)

Te kategorije niso bile tako nedolžne-Gregor se je pomeril z rusom, No1 KB liftinga, Ivanom, ter francozoma Gintasom in Nikolasom.. Z osebnim rekordom na snatchu in s “trening” jerki (6 minut) je naredil dovolj ponovitev za 2. mestvo v najmočnejši kategoriji. Ivan je, po pričakovanjih ostal nepremagljiv, organizator Gintas pa je zaostal za srebrnim Gregorjem! Yes :)! Cilj izpolnjen 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaz sem imela v kategoriji 2 rusinji – Oxano in Natalyo za kateri sem vedela, da sta iz moje strani nepremagljivi. Zato sem želela popraviti svoj osebni rekord iz naše dvoranice.. Tile novi kettli so bili pa res zahrbtni :).. Rusinji sta imeli svoje, jaz pa eno sklisko zelenko.. Takoj ko smo začele sem se dobro počutila in upala na dober rezultat.. Pri 30 sem čutila, da gre dobro, namesto da bi čutila da mi bo zdrsnil iz rok.. ZAKVAAAJ?! Pa nikoli v življenju še ne – niti na treningu, niti na tekmi.. Kar naenkrat je bil namesto nad mano, pod mano in moj nastop se je končal..

 

Rusinji sta potegnili do 121 in 130 – ja, manjša razlika med nami :P.. Bronasta je vseeno moja, komaj pa sem čakala en pravi Long cycle test, prvič po Chicagu.. No.. Če sem že v Parizu 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Po celem dnevu v Velodromu, smo zvečer odšli še na manjši izlet po centru mesta zaljubljenih, pozdravit Eiffla in z njim naredit nekaj selfijev, pa prehodit 660 stopnic za aktivacijo za naslednji dan 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nedelja, 2.2.2014

Spet, najprej trgovina.. Damn, ob nedeljah se odpre kasneje zato je Grega odtekel par krogov, jaz pa sem se sprehajala po čudovitem predelu Pariza – naselje v naravi.

Po zajtrku smo peš odšli do nekaj kilometrov oddaljenega Velodroma, za še eno aktivacijo, al neki :P.. Spet je bilo zabavno občudovati kolesarje, ki so neumorno krožili okoli nas.. Legende!! 

Po daljšem premoru, smo le prišle na vrsto še punce v kategoriji Long Cycle, za Grand Prix.. To je le ena kategorija, kjer se zmagovalec določi po koeficinetu.. And this is what I like :).. Res je da Long Cycla nisem delala več kot 3 mesece, a je to še zmeraj moja najljubša kategorija.. S 24kg sem naredila 88 ponovitev.. Rezultat ni bil moj najboljši, a če dobro pomislim sem ponovila CWCMS rank, v bistvu čist na izkušnje :).. In ja, zmagala! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tako imava z Gregom celo paleto medalj, ki bodo na letališču spet piskale in nama delale probleme 😛

 

Comments are closed.

Spletna stran Kettlebell Slovenija © 2010-2017