“Zlata” naša

Mogoče bo kdo ob prebiranju tega članka rekel, da je neprofesionalen.

Mogoče bo kdo ob prebiranju tega članka pomislil, da sem se popolnoma raznežnil in da sem preveč čustven.

Mogoče pa bo kdo ob prebiranju tega “patetičnega” članka spregledal! Videl, da NISMO profesionlaci! Da NISMO preveč tekmovalno nastrojeni in da smo ena velika družinica!

Ja, taka prava, slovenska. S prepiri, ljubosumjem, slabimi trenutki… Pa vendar, še zmeraj je več lepih pogledov, dobre energije, iskrenosti, spodbujanja in radosti!

V vsakem kolektivu se po določenem času pokažejo pozitivne in negativne lastnosti različnih karakterjev. To vem iz izkušenj, 16 let igranja rokometa. Po določenem času je potrebno zamenjati trenerja, zamenjati ekipo, zamenjati vodstvo.

Pri nas ni nič drugače. Sicer pa naravna selekcija poskrbi, da se ves čas dogajajo spremembe. Nekateri se naveličajo, drugi najdejo drugo obliko rekreacije (ja, rekreacije), tretji se preselijo, četrtim se po določenim času zdi predrago, nekateri se odločijo za družino, spet drugi pa izgubijo stik s treningi, ne dosežejo svojih ciljev…

V Kettlebells Centru se je zamenjalo že več kot 50 tekmovalcev! Da, več kot 50 nas je bilo na vsaj eni tekmi. To je OGROMNO za tako mlad šport v tako mali državi. Še posebej zato, ker do zdaj nismo imeli prave konkurence.

Zdaj nas je 20. Vendar 20 novih, svežih obrazov, mladih, polnih energije in želje! Zdaj lahko treniramo na nekoliko višjem nivoju!

Ne bom našteval poimensko, vseeno pa bi izpostavil dva tekmovalca, ki sta na tekmi v Pisarovini pustila velik pečat.

Prvi je Šime Garbajs, ki je naredil VELIK korak naprej. Tako je pokazal sebi, da lahko in meni, da na treningih zmore več kot daje. Zdaj ga je naj… 🙂

V naši ekipi pa je še ena oseba, ki nas rešuje na meji, priskoči na pomoč, ko je potrebno pospravljat telovadnico, organizira prevoz, si prebere osnove športnega treniranja, ker se rada vklopi v pogovor med trenerji, drži skupaj žensko ekipo kadar je Tajda preobremenjena, motivira fante, se pogaja s cariniki in… na tekmah osvaja odličja!

Sandra Penger je v našo ekipo prinesla nekaj, kar je do zdaj manjkalo. Tisto otroško veselje, iskrenost in hvaležnost, red in disciplino, odločnost, nepopustljivost in predvsem karakter!

S Tajdo sva dobila nešteto pohval, predlogov, kritik (pozitivnih in negativnih) ter lepih besed.

Tale članek je v veliki meri namenjen tebi Sandra. Čeprav ni profesionalen in mogoče pretirano čustven sva se s Tajdo odločila, da se ti kar javno zahvaliva za vse!

Za prepiranje s carniki na poti v Bjelovar, za organizacijo kombija zadnji dan (za to gre zahvala tudi na AvantCar) in za vse zgoraj našteto.

Z veseljem ki ga širiš in srečo v tvojih očeh, ko stopiš na zmagovalni oder je nama s Tajdo povedano vse!

Res si naša ZLATA!

V imenu cele ekipe hvala!

Comments are closed.

Spletna stran Kettlebell Slovenija © 2010-2017