Dan odprtih vrat v Trening Centru IZZIV 11.6.2011!

Kočno je vse nared za otvoritev Trening Centra IZZIV!


V začetku meseca marca smo se lotili prenove v Gasilskem domu PGD Šmarto ob Savi.

V začetku aprila (4.4.2011) smo začeli z vadbami Power IZZIV (treningi za atlete, ki si želijo pridobiti eksplozivnost in moč)

ter Cardio IZZIV (treningi za vse ostale, saj temeljijo na izgorevanju maščob in oblikovanju vitkih in prožnih mišic ter zapljive postave).

Od samega začetka se z nami nami trenirajo atleti Slovenian Kettlebell Cluba, kakor tudi igralci Rokometnega društva Slovan in ostali športniki, ki se redno pojavljajo na mednarodnih tekmah in osvajajo odličja.

Z uradno otvoritvijo smo namenoma malo počakali, sej se je v prvih dveh mesecih pokazalo, kaj manjka, kaj bi lahko dodali, kaj izboljšali in kako oblikovali vadbe, da bi bili VI kar se da zadovoljni in da vaši rezultati ne bi izostali.

Uradno otvoritev bomo naredili 11.6.2011 z začetkom ob 16:30 uri v Trening Centru IZZIV, Kopna pot 6 (PGD Šmartno ob Savi).

Na sporedu ne bo manjkalo zanimivih dejanj, kot je prikaz moči v vaji mrtvi dvig, prikaz moči s Kettlebellom v vaji Jerk z eno roko, žongliranje s Kettlebelli, gasilske vaje, predavanje o zdravi in športni prehrani ter za poslastico:

Štafeta med najboljšimi tekmovalci iz Hrvaške in Slovenije!

Sprejmite IZZIV in se pridružite!

Comments are closed.

Spletna stran Kettlebell Slovenija © 2010-2017